Siirry sisältöön
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjätietojen keräämiseen. Tietojen keräämisen tarkoitus on kävijämäärien seuranta sekä palvelun kehittäminen, lue lisää täältä. Voit kieltää evästeiden käytön selaimesi asetuksissa.

Ohjeet

Oppilaille

TET-paikkojen hakeminen

TET-paikkojen hakeminen palvelussa on helppoa. Valitse Etsi TET-paikkaa ja syötä haluamasi hakukriteerit: voit käyttää vapaata sanahakua tai etsiä yrityksiä koulutusalan tai oppiaineryhmän avulla. Jos valitset kohdan Hae minua lähellä olevia yrityksiä, palvelu yrittää tunnistaa sijaintisi ja etsii yrityksiä noin viiden kilometrin säteellä siitä.

Kun saat haulle osumia, voit katsella niitä lista- tai karttanäkymässä. Valitsemalla yksittäisen yritystiedon näet sen tarkemmat yleis- ja yhteystiedot. Mobiililaitetta käyttäessä voit suoraan soittaa yritykseen, mikäli yritys on julkaissut puhelinnumeronsa.

Oma profiili

Sivuston Oma profiili -toiminnon avulla voit syöttää lomakkeelle tiedot sinua kiinnostavista koulutusaloista ja oppiaineista. Profiili tallennetaan vain selainistunnon ajaksi. Profiilitietoja käytetään ainoastaan TET-paikkahakujesi yhteydessä.

Luotuasi oman profiilin näet TET-paikkahauissasi tähtimerkinnällä korostettuna ne yritykset, jotka vastaavat mielenkiinnon kohteitasi. Avaamalla tällaiset yritystiedto näet vielä tarkemmin, mitkä asiat yritystiedossa vastasivat profiiliasi.

Yrityksille

Yritystietojen ilmoittaminen

Yritykset voivat ilmoittaa TET-paikkatietonsa suoraan palvelussa Yrityksille-välilehdellä kohdassa Ilmoita yrityksesi tiedot. Lähettämällä avautuvan yhteystietolomakkeen saa antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka avulla voit päivittää yrityksesi tarkemmat TET-tiedot.

Ilmoitettuja yritystietoa ei julkaista automaattisesti vaan niistä ilmoitetaan sivuston ylläpidolle, joka tarkistaa ja julkaisee tiedot.

Yritystietojen päivittäminen

Voit päivittää tai poistaa yritystiedot sivustolta valitsemalla Yrityksille-välilehdeltä kohdan Päivitä yrityksesi tiedot. Toiminto kysyy sähköpostiosoitetta, joka on kytketty palvelun tietohin. Jos syötetty sähköpostiosoite löytyy, siihen lähetetään linkki yritystietojen päivittämistä varten.

Hallintakäyttäjille

Yritystietojen käsittely

Hallintasivujen Yritykset-osiossa luoda, muokata, julkaista ja poistaa palvelussasi olevia yritystietoja. Klikkaa yrityksen nimen oikeassa laidassa olevaa muokkausikonia, tee muutokset ja paina Tallenna.

Jos lisättäviä yritystietoja on paljon, kannattaa käyttää Yritykset-osion Lisää tiedostosta -toimintoa. Tämän toiminnon avulla voit lähettää palvelun yritystiedot sisältävän csv-tiedoston, jonka palvelu purkaa yritystiedoiksi. Seuraa toiminnon omia ohjeita siirron onnistumiseksi.

Yritys voi itse muokata tietojaan muokkauslinkin avulla, jonka voi pyytää suoraan Yrityksille-sivulta tai jonka hallintakäyttäjä voi lähettää ruksivalitsemalla yrityksen listalta ja painamalla Lähetä päivityspyyntö valituille. Yksittäisen muokkauslinkin voi lähettää myös yrityksen tietojen muokkauslomakkeelta.

Sivuston asetukset

Hallintasivujen Asetukset-osiossa voi muokata sivuston ulkoasuun, yhteyshenkilöön ja sääntöihin liittyviä asetuksia.

Sivuston sisällön muokkaaminen

Hallintasivujen Sivuston sisältö -osiossa voit muokata kiinteiden pääsivujen (etusivu, yrityksille, TET-info) teksti-, kuva- ja liitesisältöä sekä luoda kokonaan uusia lisätietosivuja TET-info-sivun alle.

Sivujen sisältöä muokataan helppokäyttöisellä tekstieditorilla. Tekstin oheen voi lisätä kuvan palvelun kuvakirjastosta tai valita oman sisältökuvan. Sivulla olevien liitteiden määrää ei ole rajattu, mutta niiden on oltava pdf-, doc- tai docx-muotoisia ja kooltaan enintään 500kt.

Yhteistyö toisten kuntien kanssa

Voit tehdä yhteistyötä muiden palvelua käyttävien kuntien kanssa ja näyttää sivustollasi myös näiden yritystiedot. Aloita lähettämällä yhteistyöpyyntö ja kohdekunnan nimi sähköpostilla antti.huttunen@pandoworks.fi. Kun yhteistyökunnan edustajalta on saatu lupa yhteistyöhön, näet hallintasivujen Asetukset-sivulla ruksivalinnan kyseisen kunnan nimellä. Tämän asetuksen tekemisen jälkeen yhteistyökunnan yritykset näkyvät palvelussasi. Asetus vaikuttaa ainoastaan tietojen näyttämiseen: hallinta on aina sillä kunnalla, jonka palveluun kyseiset yritystiedot on liitetty.

Huomaa, että yhteistyö on aina molemminpuolinen: kun yhteys kahden kunnan välille luodaan, molemmille tulee Asetukset-sivulle valinta toisen tietojen näyttämiseen.

Yhteistyökuntien määrällä ei ole ylärajaa.